دیدار اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران با مدیرکل میراث فرهنگی تهران

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از دیدار با اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کشور خبر داد و گفت: اتاق بازرگانی به عنوان اتاق فکر کمک میراث فرهنگی تهران باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران امروز میزبان رجبعلی خسروآبادی مدیر کل میراث فرهنگی تهران و روسای انجمن های صنفی گردشگری استان تهران خواهد بود.

رجبعلی خسروآبادی بررسی عملکرد ستاد اجرایی خدمات سفر در ایام نوروز و توسعه مراکز اقامتی را از مهمترین محورهای نشست فردا برشمرد و افزود: بخش خصوصی و اتاق بازرگانی می توانند به عنوان اتاق فکری کمک میراث فرهنگی تهران در سیاست گذاری های حوزه گردشگری باشند.

وی ادامه داد: در جامعه های مردم سالار ،در همه امور شاهد حضور ، نظارت و مطالبه مردم از حقوق خود می باشید.

وی  تقویت بخش خصوصی را یکی از ارکان مهم و تاثیرگذار در تحقق اقتصاد مقاومتی بر شمرد و افزود توسعه کشور در گرو تولید ثروت ملی است و ثروت ملی نیز فقط در سایه همکاری و مشارکت مردم و مسئولان اتفاق می افتد.

مدیر کل میراث فرهنگی تهران گفت : یکی از مهمترین راهکارها در دست یابی به اقتصاد مقاومتی این است که به موضوع تولید ملی توجه شود و  تولید ملی یعنی با استفاده از تمام ظرفیت های موجود از نیاز به محصولات خارجی رهایی یابیم تا زمینه ای فراهم شود تحریم ها در عمل مانع پیشرفت اقتصادی کشور نشود که  این موضوع در حوزه گردشگری بر مبنای توسعه گردشگری داخلی و جذب گردشگران خارجی می باشد.

خسروآبادی با بیان آنکه  میراث فرهنگی و گردشگری قلمرو بسیار گسترده ای دارد گفت: مقوله میراث فرهنگی و گردشگری  قابلیت احصا در یک سازمان را نداشته و برای حفظ بناهای تاریخی و توسعه گردشگری نیازمند حضور و فعالیت بخش خصوصی  به عنوان پل ارتباطی بخش دولتی با جامعه می باشیم.

وی ادامه داد: در جامعه ای که دولت مردان‌ خواهان توسعه پایدار هستند نمی‌توان فعالیت سازمان های غیر دولتی را نادیده گرفت و به همین دلیل باید بستر‌های مطلوبی برای فعالیت این سازمان‌ها فراهم شود تا بتوان به سوی توسعه پایدار گام برداشت.  وی تاکید کرد : توسعه پایدار گردشگری بدون حضور و مشارکت بخش خصوصی در کنار سازمان میراث فرهنگی امکان پذیر نخواهد بود.

خسروآبادی ,واگذاری بخش اجرایی صنعت گردشگری به نمایندگان جامعه  را نماد مردم سالاری دینی و مشارکت مردم در حیطه های مختلف اجتماعی و سرنوشت خود دانست و خواستار افزایش توان علمی در برخورد با مسائل گردشگری  شد.

وی یکی از کارکردهای مؤثر و مشخص سازمان‌های مردم‌نهاد را حد وسط‌ بودن بین دولت و جامعه بر شمرد و افزود  کسب اطلاعات از دولت و انتقال آن به مردم و  یا گرد‌آوری اطلاعات در حوزه فعالیت و ارائه آن به دولت می‌تواند به‌صورت یک تعامل دوسویه و کارکردهای اساسی یک سازمان مردم‌نهاد در توسعه گردشگری محسوب شود.

 خسروآبادی گفت: امروزه در کشورهای پیشرفته  این سازمانها خصوصی به عنوان شرکای کاری و اجتماعی دولتها محسوب می شوند و با توجه به علاقه و تخصصی که دارند  می توانند کارها را با کیفیت و با هزینه کمتر انجام دهند.

در پایان مدیر کل میراث فرهنگی تهران گفت: در برنامه های نوروز امسال بخشی از خدمات تهران کارت و تورهای تهران گردی با  همکاری و مشارکت اتحادیه هتلدارن و انجمن صنفی  دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران  انجام گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1393011911